Kaikille Ruskolla asumisesta kiinnostuneille avoin infotilaisuus kunnantalolla to 28.3.2019 klo 17:30

Ruskolaiset omakotiyhdistykset (Ruskon Omakotiyhdistys, Santalankulman Omakotiyhdistys ja Vahdon Omakotiyhdistys) järjestävät yhdessä omakotiasumiseen liittyvän infotilaisuuden Ruskon kunnantalon valtuustosalissa to 28.3.2019 klo 17:30 alkaen. Tilaisuuteen asiantuntijoiksi ovat lupautuneet kuntamme kaavoitusvastaava Niko Poskiparta (mm. maakuntakaavat ja Ruskon yleiskaavat) sekä Suomen Omakotiliiton järjestöpäällikkö Sami Toivanen (ajankohtaisasiaa keskusjäjestöltä).

Ennakkoon voi myös esittää toiveita esille otettavista asioista 20.3. asti. Tilaisuuteemme (n. 1,5 – max 2 h) ovat kaikki yhteisistä asioista kiinnostuneet tervetulleita, tosin vain su 24.3. mennessä ilmoittautuneille varataan kahvitus.

Otan mielelläni vastaan toiveita esille otettavista asioista ja ilmoittautumisia.

Yhteyshenkilöksi lupautuneena

Seppo Torikka, sepe.torikka@gmail.com, tekstiviesti 044 975 0804